Коя е по-популярна - Кейт Мидълтън или Меган Маркъл?

15:20, 10 юни 19 / Любопитно 25 1141 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Херцогинята на Кембридж Катрин и херцогинята на Съсекс Меган, на които в последно време се приписват обтегнати отношения, се изправиха една срещу друга в битка за обществените любов и внимание. В допитване на вестник "Дейли експрес" за любимите кралски особи на британците, Кейт е получила завидните 32% от гласовете, докато "съперницата" й са предпочели едва 6% от участниците.

Въпреки че надделя по популярност над Меган Маркъл, херцогинята на Кембридж Катрин не успя да се пребори за обществената любов с кралица Елизабет II. За Нейно Величество, която в събота отбеляза официално 93-ия си рожден ден с традиционния военен парад, са гласували 42% от поданиците й.

Меган Маркъл се появи за първи път на официално събитие след раждането на сина си Арчи

На парада херцогинята на Съсекс Меган отбеляза първата си публична поява след раждането на сина й Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, пише БТА.

Челната петица на най-популярните членове на британското кралско семейство се допълва от съпрузите на двете височайши дами - принцовете Уилям и Хари, които си поделят по 5% от гласовете.

За принцеса Ана са гласували 3% от участниците в допитването. По 2% са получили престолонаследникът принц Чарлз, съпругата му, херцогинята на Корнуол Камила, и принцеса Шарлот, а по един - съпругът на кралицата принц Филип, който днес навършва 98 години, и графинята на Уесекс Софи.

Херцогът на Единбург се очаква да отпразнува рождения си ден с Нейно Величество. Според изданието, което се позовава на кралски наблюдатели, Елизабет II и принц Филип водят отделни животи и не се виждат "със седмици".

Съпругът на кралицата официално преустанови обществените си ангажименти през 2017 г., припомня изданието.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама