Б.Т.Р стартира лятно турне

17:00, 30 юни 19 / Любопитно 25 1735 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Б.Т.Р стартира лятно турне 2019, като началото ще бъде поставено в ранните часове на 1 юли в Тутракан. 

По традиция, за 17-а поредна година ще посрещнем първия юлски изгрев с  Б.Т.Р. и Джон Лоутън, точно в 05.00 ч. с емблематичната песен на Юрая Хип „Джулай Морнинг“. Джон Лоутън и Б.Т.Р. ще изпълнят популярни песни на Юрая Хип и авторски на Б.Т.Р.

На 4 юли в Панагюрище и 27 юли в Тутракан, в рамките на фестивала „Огненият Дунав“ са съвместните концерти на Б.Т.Р. с Джо Лин Търнър (вокал на „Рейнбоу“ ,“Дий Пърпъл“).  

Другите дати от турнето през са: 5 юли- Девин, 6 юли- Тетевен, 2 август- Бяла (Русе), 25 август- Аксаково (Варна). 

На 1 септември, на един от най–престижните фестивал у нас-  „Аполония“, с концерт – премиера Б.Т.Р. ще представи новия си албум "Невидими стени". 

На концертите, с безкомпромисна класа във всички компоненти, Б.Т.Р. изпълняват повечето песни от последния си албум „Невидими стени“, както и най-популярните си хитове.

https://www.youtube.com/watch?v=4rcD2TnXEBwhttps

Б.Т.Р. в състав- Атанас Пенев - вокали, Славчо Николов - китари, вокали, Иван Калфов - бас-китара, Илиян Диков – барабани издаде 12 – ия си студиен албум „Невидими стени“ през март 2018 с концерт – премиера в зала 1 НДК и последващо Национално турне на най-големите сцени , с предварително разпродадени билети. Първият тираж на албума се изчерпва за по-малко от три месеца и в момента е с нов тираж.

През 2019 г.  групата реализира  Европейско турне с 13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания, което  премина при пълни зали, срещи на групата с почитатели,  концертите са отразени от чуждестранната преса. 

Провокирани от интереса и симпатиите на феновете, Б.Т.Р. са решили да направят видеоклипове на всяка от песните в „Невидими стени”. До сега  са факт, в необичайните за българския ефир  видеопродукции в стилистиката на киното към: „Моята сила“ , „Тези дни“, „Никога преди“, които оглавиха и се задържаха за дълго време в музикалните класации. 

Повече информация за концертите можете да откриете на официалната Facebook страница на Б.Т.Р.  https://www.facebook.com/btr.bg/

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама