Славена Вътова става част от журито на „България търси талант”

11:20, 03 юли 19 / Любопитно 25 2480 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мис България 2006 г. Славена Вътова се присъединява към журито на шестия сезон на „България търси талант”. Част от екипа, който ще оценява участниците ще бъде и Ицо Хазарта, a водещи – Сашо Кадиев и Даниел Петканов.

Ицо Хазарта влиза в журито на ''България търси талант''

Много съм развълнувана, защото това е предизвикателство, което започвам с огромно желание и осъзната отговорност. Защото знаем, че ни предстои да се срещнем с хора, които имат разнородни таланти, пъстра палитра от дарби”, каза Вътова в „Тази сутрин” по bTV.

Тя посочи, че няма търпение да се срещне с хора, които имат нов прочит на технологиите и нестандартни хобита.

„Талантът не е просто дарба, а дарба върху, която много си работил, концентрирал си усилията си и времето си върху нея. Не е толкова да търсим дали човек има талант, защото за да се яви във формата има, а за положения труд в тази посока”, заяви Мис България 2006 г.

Славена Вътова сподели, че няма да бъде най-строгият член на журито, а ще се стреми да открива красотата във всеки един талант.

„Трябва да има въображение и да видим това, което другите хора мислят, че може да бъде развито и да бъде развито като талант. С около три презентации на сцена – човек може да спечели голямата награда от 50 хил. лв.”, допълни Вътова.

„България търси талант” обещава да покаже зрелищен спектакъл, който ще вълнува и вдъхновява. На сцена ще бъдат представени различна палитра от класически и актуални сценични изкуства, спортни върхове, изключителни умствени и физически постижения, представени от талантливи участници на всякакви възрасти и от цял свят, включително и хора с уникален прочит на новите технологии и нестандартни хобита.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама