Меган Фокс загърби Холивуд

10:20, 12 юли 19 / Любопитно 25 1308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Меган Фокс, някога смятана за една от най-красивите и най-атрактивни актриси, реши да обърне гръб на Холивуд. Една от основните причини за отказ от слава е желанието й да бъде напълно отдадена на семейството и майчинството.

В професионалния си живот тя е ангажирана с хуманитарна работа, част е от телевизионно шоу, занимава се с дизайн и от време на време приема някаква и друга актьорска роля, съобщава БГНЕС.

Днес Меган е омъжена за 12 години по-възрастния Брайън Остин Грийн, с когото са заедно от 2004 г. насам. Фокс призна по-рано, че преди него е имала само двама мъже, тъй като е отгледана в строго и религиозно семейство. Тяхната връзка е много бурна и "точката на кипене" настъпи през 2015 г., когато двойката обяви, че се развежда поради непреодолими различия.

Въпреки това, вместо развод, последваха промени и дори раждане на трети син. Двамата крият подробности от личния си живот. Независимо от тяхното мълчание и мистерията около тях, изглежда всичко е наред. Често могат да се видят заедно в много романтични публични изяви.

Няколко пъти вече тя говори открито за неприятностите по време на снимки и започва постепенно да се оттегля сцената. Меган Фокс продължава да приема някои по-малки роли и можем да я видим в телевизионно шоу, в което говори за археология, пътувания и неразгадани мистерии.

Успешно се занимава с дизайн на бельо и бански костюми. Тя е много отдадена на хуманитарната работа и дари пълния си хонорар от участие във видео на Еминем за безопасен дом за жени, жертви на домашно насилие. Изглежда, че актрисата е доволна от това, което прави и се радва на всеки един момент.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама