Токов удар провали 50-годишния юбилей на Дженифър Лопес в Ню Йорк

07:20, 15 юли 19 / Любопитно 25 1559 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дженифър Лопес отказа да остави токов да провали празнуването на 50-годишния й юбилей заедно с феновете й в Ню Йорк. Звездата преправи графика си, но не отмени шоуто на "Медисън Скуеър Гардън".

Родената в Бронкс звезда публикува видео съобщения, в които се казва, че е с „опустошено и разбито сърце” след прекъсване на електрозахранването, което я е принудило да сложи край на шоуто, малко след като излезе на сцената в „Медисън Скуеър Гардън”.

Само няколко часа по-късно тя публикува още един видеоклип, в който се казва, че на "Медисън Скуеър Гардън" „работят трескаво“, за да й позволят да изнесе шоуто в понеделник вечер.

„Ще трябва нещо повече от едно спиране на тока в града, за да ни спре!”, казва тя в края на видеосъобщението. „Ще имаме най-удивителното празненство”, обяви певицата със смях и добави: „Този път няма да има никакви прекъсвания на тока!”.

От "Медисън Скуеър Гардън" потвърдиха, че билетите за проваленото шоу ще са валидни без заверка за концерта на Джей Ло, който ще започне в понеделник от 20 часа вечерта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама