Бионсе говори открито за проблемите си с теглото и помага на други жени в ново видео

20:40, 26 юли 19 / Любопитно 25 1986 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Влогърството се превърна в предпочитан начин за споделяне на информация от редица известни личности. Редом с видеата на влогърите, които с тях си изкарват парите, в платформите за видеосподеляне вече можем да попаднем на доста интересни клипове в официалните канали на звездите.

На 24 юли Бионсе публикува в YouTube канала си видео, което леко ни изненада. Не за друго, просто певицата досега избягваше да говори за проблемите си с теглото.

А сега връща лентата назад с около година. Тогава тя направи голямото си завръщането на фестивала Coachella, месеци след като роди близнаците Руми и Сър. Какво й е струвало това обаче, досега само можехме да предполагаме.

 

44 дни усилени тренировки и планетарна диета - това е начинът, по който Бионсе се справя с "кошмара на всяка жена". Тя визира показанието на кантара, което в нейния случай е 80 килограма. И знае, че я чака дълъг път, защото се чувства сякаш тялото й не е нейното.

Храненето е в основата на подготовката на изпълнителката за завръщането й на голямата сцена. С помощта на своя приятел, треньор и диетолог Марко Боргес тя следва специално изготвен режим, който включва 100% растителна храна.

 

Продуктите са достатъчно разнообразни, за да й дава необходимата енергия, но и достатъчно полезни, за да стимулират процеса на отслабване. Правилното хранене, разбира се, е съчетано с усилени тренировки и репетиции за предстоящото шоу. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама