Майката на Скалата плакала на снимачната площадка на „Хобс и Шоу“

16:20, 29 юли 19 / Любопитно 25 1712 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

47-годишният актьор, който прекарал част от детството си в Хавай, заяви, че майка му Ата Джонсън избухнала в сълзи, когато чула сина си да говори на самоански, езика на неговите предци нещо, което той не бил правил от много дълго време, и как екипът се събрал около нея за групова прегръдка.

Пред медиите Джонсън заяви. „Тя е изключително горда с този филм. За пръв път в историята на Холивуд самоанската култура се показва в подобна светлина. Това е нещо страхотно.“, съобщават от „Контакт мюзик“, цитирани от БГНЕС.

„Като изключим тези сцени, тя не ме е чувала да говоря толкова много на самоански. Тя ме чу да говоря на родния си език, призоваващ предците си да ми дадат сила… обръщам се и я виждам да плаче“, спомня си случката актьора.

Премиерата на „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ в България е на 2 август.

Дуейн, който играе ролята на Люк Хобс в най-новия филм от поредицата „Бързи и яростни“, се появи изненадващо по време на протест на Хаваите миналата седмица. Демонстрацията беше организирана срещу строежа на 30-метров телескоп на угасналия вулкан Мауна Кеа на острова. Актьорът категорично застана зад исканията на протестиращите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама