Как Меган Маркъл и Амал Клуни промениха представата за светски съпруги

15:20, 12 авг 19 / Любопитно 25 2022 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Меган Маркъл и Амал Клуни са две съпруги на двамата богати и известни мъже. Те са приятелки, защото и съпрузите им се познават от доста време. Красиви са и всяка е успяла, в една или друга степен, в сферата, в която работи.

Едната направи саможертва в името на любовта и на кралския двор, а другата успешно съчетава ролята и на майка, и на адвокат.

Въпреки че Меган вече не снима сериали, тя не се превърна в безгласна буква, в красиво украшение на своя съпруг. След като го дари с първи наследник, тя се завръща в центъра на вниманието с каузи и позиции, които защитава.

Ако гледаме само визията им, някои биха нарекли Меган и Амал трофейни съпруги - красавици с богати и известни съпрузи, които са тяхната най-голяма гордост. Но с действията и поведението си двете дами успяха да покажат, че този тип поведение вече не е на мода.

Според Tatler, жените до принц Хари и Джордж Клуни са пример какви са модерните съпруги - добре изглеждащи, със свои амбиции и цели и финансово независими.

Да си жена на известен мъж носи своите ползи, но не само от финансова гледка точка. Това ти дава възможността да говориш и да стигаш до много хора, силата да промениш ако не целия свят, то поне една малка част от него.  И Меган, и Амал се възползват от нея, всяка по своя начин.

 

А това, че са създали семейство с мъже, по които много жени въздишат, е още един бонус, нещо като допълнителна мотивация за другите дами - за да бъдат и те като тях, за да сбъднат и те своите мечти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама