Голямото завръщане в "Откраднат живот"

18:20, 14 авг 19 / Любопитно 25 1888 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази есен "Откраднат живот" се завръща на малкия екран с нов, осми сезон. Името му е "Кръвни връзки" и ще върне обратно в продукцията две от най-обичаните й лица - Алекс Алексиев и Димо Алексиев.

Персонажите, които поставиха началото на историята на сериала, се завръщат за една среща на минало и настояще. Доктор Василев и доктор Генадиев ще преоткрият семейните отношения и със сигурност ще променят ситуацията от последния епизод на предишния сезон.

Минаха три години, откакто двамата лекари не са част от сериала. А сега се завръщат в него с ясни цели. От дълго време актьорите водят разговори за своята повторна поява в продукцията с продуцента Евтим Милошев, но чак сега е дошло точното време за нея.

 

Освен с двамата стари любимци, "Кръвни връзки" ще ни изненада приятно и с нови лица, които обаче засега се пазят в тайна. А ролята им е ясна - да направят видими някои невидими връзки и да предизвикат лекарите от болницата "Света Анастасия".

Акцентът в новия сезон ще бъдат именно връзките - тези, които са толкова силни и неразрушими, че могат да бъдат по-важни от личния избор. Кръвните връзки в голяма степен контролират нашия живот, дори да не го осъзнаваме на един или друг етап.

 

А "Откраднат живот" ще ни даде конкретни примери как точно се случва това с героите му. В новия сезон отново ще видим препратки към онази 82-а година, когато започва цялата история с двете разменени бебета. А проследяването на различни връзки и последствия ще ни доведе до това, което са персонажите днес.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама