Ким Кардашиян се сдоби с шести пръст благодарение на лош фотошоп

13:20, 21 авг 19 / Любопитно 25 2722 Шрифт:
Антония Иванова Автор: Антония Иванова

38-годишната Ким Кардашиян и нейната сестра 22-годишната Кайли Дженър пуснаха реклама на съвместния си парфюм. Феновете на Ким обаче веднага забелязаха неудачния фотошоп на рекламата, благодарение на който звездата се е сдобила с шести пръст на крака.

Наследниците на клана Кардашиян-Дженър представят рекламата с разпуснати коси и облечени в прилепнали трика с по един оголен крак. В ръцете си всяка държи флаконче от съвместния им парфюм.

"Любимият вариант на Кайли е бежовият, аз мисля, че моят е розовият. Тя постоянно ползва парфюма ми, така че тази колаборация е много специална и знам колко много тя обича този процес. Откриването на любимия й аромат беше невъзможно, така че сведохме вариантите до три нейни фаворита!", пише Ким под поста си в Instagram.

Съобщението за лансирането на парфюма предизвика фурор сред почитателите на двете звезди. Но не точно този, на който те са разчитали. Феновете на съпругата на Кание Уест веднага забелязаха шестия й палец. "Как може Ким да има милиони, а да не може да намери добър във фотошопа", питат те.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама