Мелания Тръмп прикова вниманието в Биариц с рокля за 3500 долара

15:40, 26 авг 19 / Любопитно 25 4238 Шрифт:
Антония Иванова Автор: Антония Иванова

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отново прикова вниманието на всички със смайващата си визия по време на среща на първите дами в Биариц, където са се събрали лидерите на водещите седем държави в света.

Програмата на първите дами предвиждаше среща със сърфисти на плажа в Биариц. Мелания Тръмп се появи със стилна и същевременно семпла рокля на Азедин Алая за 3500 долара. Тоалетът беше завършен от високи токчета на Лабутен на стойност около 700 долара.

От вниманието на медиите не убягна и друг интересен факт - по време на почти цялата среща Мелания Тръмп и съпругата на френския президент Еманюел Макрон - Брижит, се държаха за ръце като близки приятелки.

Мелания Тръмп попадна във фокуса на обективите и на вчерашната вечеря, където се появи с главозамайваща червена рокля на Гучи, която се продава в момента за 3 800 долара. За обувките отново беше предпочела токчета на френската марка Лабутен, на която е голям почитател.

Жълтите вестници не пропуснаха да вкарат и пиперлива нотка в срещата, като подчертаха, че официалната размяна на прегръдки между Мелания и канадския премиер приличала повече на интимност между съпружеска двойка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама