Стартът на „Фермата: Нов свят“ привлече най-много зрители в петък вечер

13:15, 07 сеп 19 / Любопитно 25 3215 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Първият епизод от новия сезон на „Фермата“ събра най-много зрители в петък вечер. 20 участници прекрачиха прага на шоуто под мотото „Нов свят“ пред 41,4% от всички пред ТВ екрана между 20.00 и 23.00 часа.

Близо 1,1 милиона зрители са проследили обявяването на първия дуел във „Фермата“, който ще се играе в понеделник от 20.00 часа. 

Актуалната тематика на „Фермата“, дискусията за разделението в обществото ни и уникалните лични истории на участниците развълнуваха и най-много зрители от възрастовата група 18-49 - 36,4% предпочетоха шоуто по bTV. 

Малтретиран от бавачки културист се бори за място във „Фермата“

Под мотото „Нов свят“ петият сезон на риалити шоуто ще повдигне темата за най-често срещаното разделение между хората по света и у нас днес – това между бедните и богатите. В следващите три месеца и половина, както участниците, така и зрителите на „Фермата“, ще търсят отговори на въпросите за социалното неравенство между българите, загубата на вяра в себе си, важно ли е да си честен и трудолюбив, за да успееш в България, докъде можеш да стигнеш, ако си избрал опасен път и много други. 

През първите седмици на „Фермата“ участниците ще бъдат разделени на два отбора – на чорбаджии и на сиромаси. За първи път те ще живеят в две отделни стопанства. Луксът на модерната ферма, която тази година има удобства като хладилник и басейн, бе посрещнат с възторг от чорбаджиите, докато сиромасите приеха присърце идеята сами да изградят своето стопанство от нулата.

Треньор на кралското семейство сее крошета във „Фермата“

Още на старта на „Фермата: Нов свят” участниците показаха сила и боен дух в първото си физическо изпитание. По четирима представители от всеки отбор се изправиха един срещу друг в щафетно състезание по плуване, в което като по-добри се наложиха състезателите от отбора на чорбаджиите. С тази първа победа те спечелиха 6 кошници с луксозни провизии за следващите седем дни, докато отборът на сиромасите ще преживява само с базови продукти. 

В петък вечер зрителите се запознаха не само с новите участниците в шоуто, но и с двама души, които в понеделник вечер ще се борят за последното останало място във „Фермата“. Одобрените да се състезават за последната свободна позиция са Тихомир Рангелов и Иван Милин – двама силни мъже с противоположни възгледи за правото на свободен избор на всеки от нас. Дуелът между тях ще бъде и първата битка по пътя към голямата награда от 100 000 лева в петия сезон на шоуто. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама