Защитници на животните към Дженифър Лопес: Имате кръв по ръцете си

13:20, 10 сеп 19 / Любопитно 25 2915 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Група за борба с правата на животните се сблъска с Дженифър Лопес, докато тя се появи на червения килим преди гала-представянето на нов филм с кожено палто.
 
Джей Ло позира за снимки на Международния филмов фестивал в Торонто, докато хакерите изричаха: „Не те ли е срам Джей Ло, за носенето на кожени дрехи!“ и „Спрете да носите кожа!“
 
В един момент активист пусна банер на червения килим, който гласеше: „Джей Ло, спрете да носите истинска кожа“. Един служител бързаше да почисти бъркотията. Певицата и актриса беше там в събота за световната премиера на най-новия си филм „Hustlers”.
 
„Hustlers” е комедийна драма за бивши служители на стриптийз клубовете, които отмъщават на клиентите си от Wall Street. Във филма има сцена, в която Джей Ло не носи нищо освен бикини и кожено палто (не е ясно обаче дали е било истинска кожа или не).
 
50-годишната поп дива е голяма почитателка на естествената кожа - и вече се е сблъскала с обратната реакция на защитниците на правата на животните заради модния й избор.  
„Хората, които носят естествена кожа, са или невежи, или арогантни. Тъй като изпратихме видеоклипове на Дженифър Лопес, показващи как лисици във фермите за козина полудяват от затвора в мънички клетки, страдат от счупени кости и са убивани с анален ток, Джей Ло се намира здраво в арогантния лагер“, каза „Имате кръв по ръцете си”.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама