Стилна приказна сватба в България – мисията е възможна

13:25, 21 сеп 19 / Любопитно 25 1982 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Няма момиче, което да не си се представя с красива бяла рокля, вървящо на фона на сватбения марш в най-важния момент от живота си. Истината обаче е, че организирането на перфектната сватба като от филмовите продукции е истинско предизвикателство за всяка бъдеща булка.

И тъй като до този момент не сме участвали пряко в организацията на този така важен ден, решихме да се допитаме до специалисти в тази област. Свързахме се с нашите приятели от „Феста Хотели“ и те разбира се се отзоваха веднага. Ето и няколко интересни и важни детайлa, на които трябва да обърнете специално внимание в хода на организацията на сватбения ден:

Изберете датата внимателно

Преди всичко, най-важното, което трябва да знаете за организирането на сватбения ден, е че за да имате перфектно организирана сватба, трябва да я планирате поне година по-рано. Нашите приятели от „Феста София“ ни споделиха също, че сватбеният сезон през 2020 год. се очаква да започне след Великден, т.е след 25 април. Най-популярните и търсени дати пък ще бъдат 2 май 2020 г., 20 юни 2020 г. и 20 септември 2020 г. , поради съвпадението на числа.

Изберете място, носещо уют и празнична атмосфера

При избора на банкетна зала или ресторант, не се водете само от цената на куверта и популярността, а вземете предвид и възможностите за подредба в салона, локацията, наличието на паркинг. Опитните специалисти във „Феста София“ могат да предложат различни, интересни и оригинални варианти за подреждане, които да бъдат в синхрон с украсата и аранжировката на цялото събитие.

Не правете декорацията и аранжировката сами

Разбира се, че ще имате възможността да разкажете за вашите представи, но е най-добре да се доверите на специалист. Повярвайте, че те наистина знаят как да съчетаят всеки детайл, за да има той завършен вид и за да се получи една успешна симбиоза.

Прочетете още съвети тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама