Орлин Горанов се сбогува с „Фермата“

21:50, 05 окт 19 / Любопитно 25 3560 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поп легендата Орлин Горанов напусна „Фермата: Нов свят“ след един месец, в който изпълняваше ролята на Мъдреца сред бедните и богатите в шоуто.

Той бе единственият участник, който имаше право да преминава триметровата ограда, която разделя отборите на сиромасите и чорбаджиите. 

Изпълнителят на „Светът е за двама“ очарова всички с чудесното си чувство за хумор, бохемска усмивка към живота и силата, с която едновременно решаваше конфликти и въртеше чука на строежа.

„За краткият ми житейски път това бе най-феноменалното ми преживяване! Това риалити е необикновено, защото тук нещата, които трябва да научим за себе си, са важни за всеки един човек“, каза Горанов на прощаване.

„Имаме едно нещо, което се нарича време. За жалост го пилеем безхаберно, вместо да направим някой щастлив или да научим нещо за историята на тази малка държавица. Хора, не си губете времето – обичайте се и бъдете обичани!“, призова певецът и се поклони с респект на участниците в шоуто. 

За 4 седмици живот във „Фермата“ Орлин Горанов успя да се превърне в желан изповедник и добър приятел на сиромасите и чорбаджиите. Обичаният от няколко поколения артист водеше вечерите на народно творчество, изнасяше серенади за рожденни дни, успокояваше жени в истерия и мъже с разбити сърца и дългове, цапаше ръцете си редом с останалите във всички ежедневни задачи. 

Бягство от любов разтърси „Фермата“

„Той ни беше като баща. Сплотяваше ни, даваше ни сила. Горд съм, че го познавам и мога да му стисна ръката“, сподели автомонтьорът Краси Джунов, който избяга от сиромасите, за да бъде близо до любимата си чорбаджийка Паулина.

„Колкото и да му се оплаква човек, той винаги ще намери начин да извърти нещата през усмивка и някаква позитивна призма“, впечатлен бе софтуерния милионер Митко Караиванов. 

Маникюристката Силвия определи Горанов като завладяващ човек, а домакинята-сомнамбул Красимира Цочева му свали шапка. 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама