Принц Уилям и Кейт на футболен мач с децата си

10:20, 06 окт 19 / Любопитно 25 1990 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Футболният мач между "Норич" и "Астън Вила" в събота привлече вниманието със своите гости от кралския дворец на Великобритания. Принц Уилям беше сред зрителите заедно със съпругата си Кейт, както и по-големите им деца - 6-годишния принц Джоржд и 4-годишната му сестра принцеса Шарлот, пише списание "Hello!".
 
Малката принцеса седеше в скута на майка си, която обясняваше играта на дъщеря си, докато Джордж беше до своя баща, който дори се ентусиазира, след като "Астън Вила" отбеляза четвъртия си гол. Както е известно, семейството, в частност принц Уилям, са привърженици именно на този отбор, където играеше българинътСтилян Петров.


Освен футболен запалянко, престолонаследникът е и президент на Футболната асоциация в Англия. По случай победата на "Ливърпул" над "Барселона" в четвъртфиналите на Шампионска лига той публикува одобрителен туит от официалния профил на Двореца Кенсигтън.

През август месец той и херцогинята на Кембридж започнаха кампания, чийто двигател е именно Футболната асоциация, в подкрепа на психическото здраве на футболните запалянковци, особено на мъжете.
 
Принц Уилям е обяснявал защо подкрепя отбор като "Астън Вила", въпреки че не е от Мидлендс. Той заяви през 2015 г. в свое интервю, че в училище се е запалил по футбола и разглеждал клубовете. Всичките му приятели били фенове или на "Манчестър Юнайтед", или на "Челси". Той не е последвал този тренд и е избрал тим, който обикновено е в средата на класацията, за да може да има повече тръпка и емоция, уточнява принцът.

Дали тази страст ще се предаде и по неговите деца, след като през  2017 г. той разкри, че се опитва да запали и научи сина си принц Джордж по футбола, предстои да разберем.
 
Със сигурност обаче съботният мач показа обстановка на семейна идилия.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама