„Богат“ измамник ужили „булката си“ с 90 000 евро

20:00, 08 окт 19 / Любопитно 25 2726 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В Тайланд мъж, който се представял за заможен, организирал луксозна сватба, но не платил за нея и изчезнал, оставяйки булката с голям дълг, съобщава Bangkok Post.

Според изданието 30-годишната тайландка на име Да се е срещнала с 50-годишен мъж, който се е наричал Нат, през март тази година. Той се представил като изпълнителен директор на голяма компания в Хонконг и заявил, че е приказно богат. Само няколко дни след като се срещнали с Нат, той внезапно ѝ направил предложение за брак.

През април двойката официално регистрирала обвързването си и изпратила покани на семейството и приятелите за сватбената церемония в луксозен хотел в тайландската провинция Бурирам, предаде БГНЕС.

Самото тържество се състояло през май. По време на тържеството младоженецът информирал гостите, че трябва спешно да замине за Хонконг, и изчезнал, като взе чека, написан на булката като зестра.

Сватбата, според майката на булката, струвала повече от три милиона бата (около 90 000 евро). В същото време организаторът на тържеството заяви, че всъщност струва 300 хиляди бата (9000 евро).

В хотела, в който се състоя сватбата, предложили на ужилената булка да плати дълга разсрочено, а организаторът на събитието завел срещу нея дело.

Момичето веднага потърсило правна помощ и подало молба за развод.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама