Коя е любимата марка на Принц Уилям

11:20, 20 окт 19 / Любопитно 25 1800 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Принц Уилям, като един бъдещ крал на Великобритания, винаги изглежда безупречно. Той е усмихнат, приветлив и не пропуска да говори с всички, желаещи да разменят няколко дни с него. Същото можем дa кажем и за съпругата му Кейт, която е любимка на мнозина.

А ангажиментите на херцога и херцогинята на Кеймбридж ги задължават както да сe придържат към официалния стил, така и понякога да разчупват клишетата, за да напомнят на всички, че и те са хора, като нас.

Подобни случаи са не един и два за Уилям и Кейт. Двамата например често ни демонстрират своите спортни умения. Както направиха и днес, 17 октомври, с пакистанския град Лахор.

Те пристигнаха там от столицата Исламабад и бяха посрещнати от премиера Ирман Кан. Той е и бивш играч по крикет и основател на болницата за деца, страдащи от онкологични заболявания, която принцеса Даяна посети няколко месеца преди смъртта си.

Преди и херцогът и херцогинята да тръгнат по нейните стъпки, те показаха, че и крикетът не им е непонятен. За да излезе на терена на Националната крикет академия с отбор хлапета и няколко професионални играчи, принц Уилям замени официалните си обувки с маратонки Nike.

И първото, което ни идва наум е, че това е не скрита, а напълно явна реклама на спортния бранд от член на британския кралски двор. Подобни прояви не са особено приемливи, но явно кралицата няма проблеми с едно лого, щом дизайнерът и марката на всеки тоалет на Меган и Кейт става публично достояние.

А принц Уилям неведнъж ни е показвал, че Nike е любимият му спортен бранд и залага винаги на него, когато обстоятелствата изискват да бъде по маратонки. Е, човекът поне си има принципи, няма за какво да го съдим.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама