Траки за първи път стъпиха в лукса на "Игри на волята: България"

22:10, 28 окт 19 / Любопитно 25 3926 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Траки най-накрая успяха да спечелят битката за територия и за първи път да се настанят в луксозната вила.

Битката днес беше морска и двете племена трябваше да плуват до понтон, един по един, носейки боди бордове със себе си. На понтона трябваше да вземат пояс и с него да скочат върху боди борда, след което трябваше да бъдат изтеглени на брега от останалите играчи.

Амелия-Мира и Георгиос напуснаха „Игри на волята: България“

На финала трябваше да се покатерят на кула и от там да нанижат пояса на мишена, хвърляйки го. През цялото време на играта Славяни водеха, докато се стигна до последния пети участник, Роберта, която не успя да наниже пояса и по този начин даде шанс на Юлиян, който беше последен за Траки. Той навакса преднината им и да наниза пояса си от втория опит, с което племето му спечели битката. 

„Вината за днешната загуба е изцяло моя“, сподели Роберта, но не на това мнение беше Стоян, който обвини Юлиян, че не е играл по правилата. Според спасителя, качването на учителя от външната страна на кулата е нарушение на правилата, както и фактът, че пояса се закачи за въжето, а не влезе централно в мишената също ядоса Стоян.

Любопитното в случая е, че самият Стоян също се качи от външната страна на кулата. Дали младият спасител не може да губи? „Трябва да се научим да приемаме загубите“, заключи Март.

Радостина и Ана Мария споделиха на Александър, че вече в техния лагер са и близначките и, че са се разбрали да номинират Юлиян, а след него Пламен. Сашо се съгласи с тях и за пореден път каза, че не харесва Юлиян и го смята за първичен. Дали поредната стратегия на Траки ще проработи, ще видим през следващите епизоди,

Стоян сподели на Веселин, че не се чувства добре, защото постоянно мисли за приятелката си Валерия. Разказа му, че са се скарали преди да влезе в предаването и, че тя е била против участието му. Вътре обаче Стоян е осъзнал, че не може без нея. Дали ще издържи до края или заради любовта си ще напусне шоуто?

Роберта и Стоян за първи път прекрачиха прага на рибарската хижа. Стоян е разочарован от условията, за разлика от Роберта, която сподели, че и харесва. След това разказа на мъжете, че я е страх от тъмното и не иска да спи сама. Единствената дама при Славяни остана впечатлена от отношението на мъжете към нея и факта, че не я обвиниха за загубата. 

Утре предстои капитанската битка. В нея ще участват Александър и Веселин. За какво ще се борят този път, кой ще спечели и каква ще бъде голямата изненада от битката, ще разберем утре.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама