Камериерка продава роклята, с която Лейди Гага получи „Златен глобус“

21:20, 30 окт 19 / Любопитно 25 5047 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Камериерка от хотел в Лос Анджелис продава на търг рокля на Лейди Гага, след като певицата я забравила по време на свой престой.
 
Става дума за роклята, с която Лейди Гага се появи на червения килим на „Златния глобус“ миналата година. Началната цена на тоалета е 8000 долара, съобщава „Пейдж Сикс”. По думите на камериерката Сара Корея певицата е забравила ценния тоалет след церемонията по награждаването. Към облеклото Корея е прикачила писмо с подробностите.

Камериерката обяснява, че първо предала дизайнерската рокля на бюрото за забравени вещи в хотела, където стояла няколко месеца. Тъй като никой не я потърсил, служителите на бюрото, следвайки правилата, я предали на този, който го е донесъл, тоест на камериерката. Тогава тя решила да продаде тоалета на търг.

Лейди Гага падна от сцената в Лас Вегас

Роклята се счита за фаворит на американския търг Nate D. Sanders. Обикновено знаменитостите наемат дизайнерски тоалети и бижута, за да излязат на червения килим, но не е изключено модната къща да е подарила на Лейди Гага лилавата рокля с дълъг шлейф, с която тя получи „Златен глобус“ за филма „Роди се звезда“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама