Бившият полицай във „Фермата“ се срина на дуела

22:45, 09 ное 19 / Любопитно 25 4558 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Голямо поражение преживя един от участниците във „Фермата“, който се гордее със своята издръжливост и способност да се справя с извънредни ситуации. Бившият полицай Венцислав, който е виждал какво ли не в кариерата си, се срина телом и духом на арената в шоуто, победен от млад бизнесмен. Във всеки етап от дуела му с Митко Калайджиев силата напускаше екс ченгето и настоящ охранител. Накрая Венци беше размазан, а резултатът от битката беше 9 на 1 в полза на противника му. 

В изключително тежкия физически и психически сблъсък, двамата участници трябваше да разбият стени от дъски, да завършат мост и да изстрелят ябълки и пъпеши с огромна прашка. Въпреки че Венци получи морална подкрепа от участниците в шоуто, Митко се оказа по-бърз, по-силен и по-знаещ от него на всеки етап от играта. 

Макар и разгромен, победеният намери сили да вдигне глава. „Късметът ми изневери.Признателен съм за участието си във „Фермата“, защото разбрах, че с тези две ръце мога да правя какво ли не. Оставям след себе си неща, които съм построил и с които се гордея“, заяви Венци. На прощаване с шоуто бившият полицай обеща, че ще загърби миналото, пълно с лични провали и трагедии, и ще започне живота си отначало. 



Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама