Баща превзе социалните мрежи на дъщеря си за наказание и стана звезда

19:50, 04 дек 19 / Любопитно 25 2413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Всеизвестен факт е, че тийнейджърите са пристрастени към социалните мрежи и мобилните си устройства. Баща от Тексас обърна това в своя полза и стана интернет звезда.

Когато 15-годишната Маделин Съмптър била хваната от родителите си, че е поканила момчета на купон в дома им, възрастните й дали две възможности за наказание – или остава един месец без телефон, или само за две седмици, но трябва да даде пълен достъп на баща си до социалните й мрежи.

Очаквано, Маделин избрала по-малкото зло, като преценила, че няма какво толкова да се случи ако баща й използва нейните Instagram и TikTok профили.

Така изгряла необичайната интернет звезда – Лари Съмптър, бащата на Маделин, предава bTV.

За да се усеща като съвсем истинско наказание, мъжът започнал редовно да публикува снимки и видеоклипове, на които открито се подиграва с интернет навиците на дъщеря си.

На един от тях виждаме как Лари танцува с друг мъж, облечени в къси тениски и дънкови панталонки – дрехи по-подходящи за 15-годишната му дъщеря.

На снимки пък възрастният мъж, отново облечен с нейни дрехи, позира в типична за тийнейджърка поза. Специално за целта Лари използва и различни перуки.

Публикациите му в социалните мрежи станали толкова популярни, че започнали да събират повече харесвания от тези на дъщеря му.

Съвсем скоро се превърнали в любими за нейните съученици.

Още след първия ден от наказанието, Маделин казала на баща си, че иска да смени решението си и да изкара един месец без телефон, но било прекалено късно – „Не! Имам прекалено много идеи“, отговорил Лари.

След края на наказанието, Маделин публикува своя детска снимка в Instagra, с текст „Върнах се, по-мила от всякога и готова да взимам правилните решения“. В коментарите много потребители изразиха тъгата си, че се разделят с интернет звездата Лари.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама