25 години по-късно хит на Марая Кери стана номер 1

10:25, 17 дек 19 / Любопитно 25 2827 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Четвърт век след излизането на песента на Марая Кери "Всичко, което искам за Коледа, си ти" (All I Want for Christmas Is You), тя достигна номер 1 в класациите за първи път.

"Направихме го!" написа Марая Кери в социалните мрежи, придружено с няколко емоджита, сред които просълзено от радост личице, предава БГНЕС.

Песента е хит, който всички са чували, много хора харесват, а други я наричат клише.

Само технически причини пречеха на All I Want for Christmas Is You да бъде номер 1. По Коледа песента се върти от хиляди радиостанции по целия свят, но когато беше пусната на пазара като част от албума "Весела Коледа" от 1994, Билборд не позволи песента да се конкурира в класациите, защото не се продаваше отделно като сингъл.

Романтичният филм "Наистина любов" (Love Actually ) от 2003 г., който включи хита на Марая Кери в саундтрака си, допълнително допринесе за световната популярност на песента.

Когато през 2012 г. интернет стрийминга беше включен в измерванията на Билборд за тяхната класация, All I Want for Christmas Is You започна редовно да се появява по челните места.

След като тази година Марая Кери направи нов видеоклип на песента, тя най-сетне се изкачи на първата позиция в класацията, 25 години след дебюта й на пазара.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама