Младоженка с шантава оферта към сватбения фотограф

21:00, 31 дек 19 / Любопитно 25 2588 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Младоженка във Великобритания поискала от сватбен фотограф да й върне парите за направените снимки, ако тя се разведе, разказва порталът Reddit.

Фотографът публикувал скриншот на електронното писмо на младоженката, като пояснил, че отказва да направи снимките при такова условие. „Сватбата ще се проведе през юни в Лондон. Бюджетът е 1500 паунда”, написа той.

Предварителното си искане да й бъдат върнати парите в случай на развод младоженката обяснила с довода, че след развода сватбените снимки нямало да са й нужни. „Моля, известете имате ли такова условия в договора, а ако не, може ли да го включите. Благодаря!”, написала клиентката.

Публикацията бързо събра стотици коментари. „Кой изобщо ще се съгласи на такова нещо? Това е пълно безумие”, възмущаваха се част от ползвателите. „Тоест заради неспособността ти да запазиш брака си трябва да плащат хора, на които са платила за сватбените снимки?”, негодуваха други. „А дали и църквата трябва да подписва такъв договор? Или цветарския магазин! Или пекарната?”, иронизираха трети, пише БГНЕС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама