Принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че се отказват от кралските си привилегии

21:20, 08 яну 20 / Любопитно 25 4409 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Приц Хари и съпругата му Меган Маркъл обявиха в официалния си профил в Instagram, че се отказват от кралските си задължения и привилегии.

Двамата споделиха, че възнамеряват да заминат за Северна Америка, където ще работят за финансова независимост. 

"След много месеци на размишления и дискусии, решихме тази година да направим преход, като издигнем нова роля в тази институция. Възнамеряваме да отстъпим от сцената като членове на кралското семейство и да работим, за да станем финансово независими, докато подкрепяме напълно и изцяло Нейно Величество кралицата", се казва в изявлението на херцозите на Съсекс.

"Именно с вашето насърчение, особено през последните няколко години, се чувстваме готови да направим тази промяна. Сега планираме да балансираме времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, като продължаваме да изпълняваме задължението си към кралицата, Общността и нашите патронажи“, продължава изявлението.

Принц Хари и Мегън Маркъл регистрират своя фондация

"Този географски баланс ще ни даде възможност да отгледаме сина си с признателност към кралската традиция, в която той се е родил, като същевременно ще предоставим на семейството ни пространство да се съсредоточи върху следващата глава, включително старта на новaта ни благотворителна кампания".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама