Брад Пит: Брадли Купър ми помогна да изтрезнея

07:40, 10 яну 20 / Любопитно 25 1817 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Брад Пит разкри, че приятелят му Брадли Купър му е помогнал да изтрезнее и да преодолее зависимостта си от алкохола, съобщи „Контактмюзик”, цитиран от БГНЕС.

Звездата от "Имало едно време в Холивуд" благодари на своя приятел, че му е помогнал да преодолее алкохолната си зависимост и казва, че оттогава е "по-щастлив".

Брад по-рано призна, че вижда борбата си с алкохола като „голяма услуга“, която е направил на себе си и призна, че е гледал на пиенето като на „бягство“.

Попитан за неговата „битка с алкохола“, той отговори: „Е, аз просто го видях като злоупотреба със себе си, като бягство. До известна степен, да тогава това ми беше необходимо".

56-годишната звезда призна, че започва да "цени" грешките, които е правил в живота си, защото се е учил от тях.

''Вината, с която все още се боря ... Осъзнавам го като истински акт на прошка към себе си за всички избори, които съм направил и с които не се гордея. Ценя тези погрешни стъпки, защото доведоха до някаква мъдрост, която доведе до нещо друго. Не можете да имате едното без другото. Виждам го като нещо, което в момента мога да прегърна в живота си. Но със сигурност не чувствам, че мога да получа похвала за това”, сподели той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама