Единствената забрана в дома на Кайли Дженър

15:10, 08 фев 20 / Любопитно 25 2371 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кайли Дженър разкри какъв е ежедневния ѝ хранителен режим, като призна, че не се ограничава от нищо, тъй като това я прави много ядосана и още по-гладна.

Във видеото на Harper's Bazaar, озаглавено "Всичко, което Кайли Дженър изяжда за един ден", 22-годишната риалити звезда подробно описва типичната си закуска, обяд и вечеря, както и специалните си лакомства, с които обича да "прегрешава".

Звездата също разкри, че трябва да бъде изключително внимателна при приготвянето на ястията, тъй като дъщерята на Сторми, която е на две, има алергия към ядки. Затова и в къщата на риалити звездата е абсолютно забранено да се внасят и ядат каквито и да е ядки. Дори самата тя, колкото и да ги обича, не си позволява, да не би случайно малката да стигне до тях.

Кайли е предприела такива мерки след инцидент с ядки, заради който се е наложило Сторми да бъде откарана в болница. Въпреки че не може да да похапва ядки, Сторми се наслаждава на храните, които й е позволено и то в компанията на майка си.

"Със Сторми обикновено закусваме заедно. Тя харесва плодове, обича пуешки бекон и обожава бейгъли", разказва Кайли Дженър. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама