Били Айлиш пусна клипа към песента от новия "Джеймс Бонд"

07:20, 14 фев 20 / Любопитно 25 2870 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Темата на певицата Били Айлиш за новия филм за Джеймс Бонд е драматична, тревожна балада, която намеква, че сюжетът ще се съсредоточи около предателството на тайния агент. Текстът на рефрена „No Time To Die” е за лъжа и измама, както пее Айлиш: „Никога не си бил на моя страна“.

Песента беше пусната в 00:00 GMT днес, по същото време по което излезе новият трейлър за филма с участието на Даниел Крейг, предаде БГНЕС.

Песента „No Time To Die” започва с призрачен мотив на пиано и уморения глас на звездата, която пее: „Трябваше да знам, че ще живея сама“. Певицата развива темата в припева, където пее: "Паднах заради лъжа ... Ти смърт ли си или рай?".

Айлиш, която навърши 18 години през декември, е най-младата певица, записваща тема за франчайза. Тя написа и продуцира заглавната песен заедно с по-големия си брат Финеас О'Конъл в края на миналата година.

Изказвайки се на наградите „Грами“ през януари, тя каза, че работата по франчайзинга винаги е била една от техните цели. „Подсъзнателно и съзнателно се опитваме да пишем тема на Бонд през целия си живот“, каза тя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама