Броени часове до старта на Hell’s Kitchen България

13:50, 25 фев 20 / Любопитно 25 1975 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Броени часове остават до началото на Hell’s Kitchen България - най-известното кулинарно състезание за професионални готвачи в българския ефир, което стартира тази вечер от 21:00 часа по NOVAЗрителите ще се запознаят с 18-те претенденти за титлата “най-добър професионален готвач” и още в първия епизод на шоуто ще станат свидетели на ожесточена битка за надмощие в кухнята на шеф Виктор Ангелов. Ще видим амбициозни готвачи със завиден професионален опит и с успешна кариера у нас и в чужбина, както и индивидуалисти, чиито житейски съдби са ги превърнали в истински бойни машини в кухнята. Всички те са силно мотивирани за победа и готови да покажат истински сблъсък на техники и умения, а битката ще започне още с прекрачването на ресторанта.

Първото готвене на мъжете и жените в Hell’s Kitchen България ще бъде драматично и ще постави началото на истинската война за одобрението на шеф Виктор Ангелов – ще видим сълзи и емоции, но и спокойни готвачи, които ще тежат на мястото си. Сериозна битка между мъжете ще вдигне градуса на напрежението, а жените ще пробват неочаквани техники за победа. Първата вечерна резервация пък ще опъне нервите на шеф Ангелов до скъсване, защото освен че ще има изпитания на умения, отборите като че ли ще разчитат прекалено на опита си.

Снимка: Нова телевизия

Hell’s Kitchen e единственият кулинарен формат, който показва реалната ситуация, взаимоотношения и обстановката в една професионална кухня. Зрителите ще видят участници с високо самочувствие и то заслужено. Ще видят готвачи, които са работили в големи ресторанти и са готвили за знаменитости, или са с огромен опит, но в Кухнята на ада ще се изисква да покажат сила на духа, 100% дисциплина и концентрация, за се справят с новите правила и изисквания, които вървят с всяка нова кухня“, сподели шеф Виктор Ангелов в „Здравей България“ по NOVA и допълва, че през последните години имиджа на професията готвач е в aпогея си и това е благодарение на кулинарни състезания като Hell’s Kitchen.

Тази вечер ще разберем кой от претендентите за голямата награда от 100 хиляди лева ще успее да впечатли шеф Виктор Ангелов и да приготви перфектното ястие. Ще разберем дали супер готвачите ще се справят с „визитната си картичка“ в чиния или ще демонстрират самочувствие без покритие, както и дали жените ще покажат по-добри умения в кухнята. Кой ще грабне първата отборна победа в третия сезон на Hell’s Kitchen България ще разберем довечера в 21:00 часа по NOVA.

Снимка: Нова телевизия

Най-важното, което ще търся в победителя на този сезон е да е комплексен играч, който още от самото начало на шоуто да е наясно, че отборът е, този който ше го изведе напред и ще победи само, ако е силен екипен играч“, казва още шеф Виктор Ангелов.

Ще успеят ли 18-те готвачи да нахранят гостите на вечерната резервация в Hell’s Kitchen България или това ще бъде първият провал в кухнята и наистина ще разберат, че се намират в ада? Жените или мъжете ще бъдат по-добри и ще има ли първи номиниран - ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама