Слави Трифонов ще участва в поредицата „Важното за теб с Ники Кънчев“

18:50, 10 мар 20 / Важното за теб с Ники Кънчев 25 6007 Шрифт:
Любомира Николова Автор: Любомира Николова

Слави Трифонов ще участва в поредицата „Важното за теб с Ники Кънчев“. Това стана ясно по време на участието на Ники Кънчев във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ в понеделник вечер. Много интересен разговор проведоха двамата и разбира се темите не бяха една или две. Дори на моменти си сменяха ролята на водещ. Така Ники Кънчев попита Слави кое е важното за него, а отговорът на шоумена беше – приятелите. Той прави за тях каквото е необходимо и не мисли, че в приятелството трябва да има ограничение.

Снимка: "Вечерното шоу на Слави Трифонов", Фотограф-Жоро Манолов

 

„Приятелите са всичко и това което правиш, е всичко-няма ограничения. Даването и получаването е реципрочно. Мисля, че всичкото приятелство е реципрочност", заяви Слави.

Ники Кънчев и Слави Трифонов са приятели, стана ясно по време на разговора им, кое е важното за Слави. „Ти си приятел Ники Кънчев“, каза още Трифонов.

По време на шоуто беше излъчено кратко видео от поредицата „Важното за теб с Ники Кънчев“ на TOPNOVINI.BG, а Трифонов изказа мнение, че не е лошо.

Кънчев покани Трифонов да участва в рубриката и той се съгласи. Винаги. За тебе – винаги‘‘, категоричен бе той.

„Когато ме поканиш, аз съм дошъл. Идвам, сядам и ми задаваш всякакви въпроси, каквито решиш. Безапелационно, всичко което кажеш“.

Снимка: "Вечерното шоу на Слави Трифонов", Фотограф-Жоро Манолов

 

Слави Трифонов разказа, че Ники Кънчев е свидетелствал в негова полза заради обвинения на журналистката Албена Вулева.

Двамата си поговориха и за така актуалната тема - коронавируса

„В генерален мащаб се притеснявам от коронавируса“, каза Кънчев. „Нашият бизнес е публичен – театри, кина, концерти, спорт, сцената- всичко. Има хора, има контакт и това неминуемо ще ни „удари“ под някаква форма“, изказа мнение той.

„Спряха театрите, сцените, отлагат шоута, които са за следващите седмици. Удря се във всякаква посока“, поясни Ники.

„Реално нищо не е, лекува се като един обикновен грип, но се срина и валута и акции тръгнаха надолу. Това показва колко е непостоянен светът, в който живеем. Живота ни показва един урок, който аз научих преди 10-15 години: „Малко по-полека, по-лекичко на завоите“. Не може да караш 100 коли, не можеш да имаш 100 къщи, не можеш да изядеш от 100 чинии пред себе си“, категоричен е водещият на „Важното за теб“.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Ambinia 07:42, 13 мар 23

ESR1 amplification in endometrial carcinomas hope or hyperbole buy nolvadex

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама