Европейски журналисти: България щеше да спечели "Евровизия" 2020

20:40, 19 мар 20 / Любопитно 25 3168 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

България щеше да спечели "Евровизия" 2020 - това е изводът на журналисти от Европа по страниците на техните издания, съобщи БНТ. Тазгодишното издание на песенния конкурс беше отменено заради разпространението на коронавируса в Европа.

Официално представиха българската песен за "Евровизия" 2020

Едни от най-големите медии в Нидерландия – страната, която тази година трябваше да бъде домакин, излязоха днес със заглавия: "България спечели Евровизия" и "Тази песен вероятно щеше да спечели Евровизия 2020".

В публикациите се посочва, че преди крайното решение за отмяна на конкурса, Виктория, която щеше да изпълни “Tears Getting Sober” в Ротердам през май, е била големият фаворит за победата и пишат: “aко конкурсът беше продължил, България вероятно щеше да победи”. До този момент песента е гледана от над 1,6 млн. души в Youtube.

Отменят "Евровизия" заради коронавируса

Музиката и текста на песента са на самата изпълнителка в сътрудничество с композитора и текстописец Борислав Миланов. Текстът е вдъхновен от това, което мъчи младите хора днес - психическите проблеми. „Най-вече паник атаките, постоянното чувства за страх, за непълноценност, депресия. Песента носи посланието, че все пак има надежда и единственият шанс да излезеш от това е да пребориш страха си, а не да си с мисленето, че всичко е загубено“, разказа преди дни Борислав Миланов, композитор и музикален продуцент.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама