Тежки конфликти ще доминират тази вечер в Hell’s Kicthen

12:40, 08 апр 20 / Любопитно 25 2140 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Тази вечер в Hell’s Kitchen България ще видим как стари конфликти в червения и синия отбор започват отново да тлеят, за да се разгорят с пълна сила, заплашвайки да взривят Кухнята на Ада.

Принцесите пак ще са в главната роля, но този път ще има и топ готвач, който ще влезе в ролята на драматична актриса. При сините егото отново ще е водещо в отношенията между мъжете и титанични сблъсъци няма да липсват. Ще има кратки команди, липса на доверие, директни обвинения и търсене на вина.

Кой ще бъде следващият наказан, който ще се изправи в битка за оцеляване в Кухнята на Ада срещу момичето на татко Михаела и твърдия като гранит Лука? 

Снимка: Hell’s Kitchen България

Този път в основата на дневното предизвикателство в Hell’s Kitchen България ще бъде семейството. Шеф Виктор Ангелов ще тества индивидуалните знания на своите готвачи и ще ги изправи в люта схватка един срещу друг. Кой от участниците ще успее да покаже повече знания, скорост и бърза мисъл в кулинарния куиз на шеф Ангелов предстои да разберем. Зад печката обаче готвачите ще трябва да демонстрират сериозен майсторлък, виртуозност и най-вече истински синхрон помежду си, иначе отборната победа ще бъде поставена под въпрос. Ще успеят ли готвачите да отговорят на високите изисквания на шеф Ангелов или разрушителното его отново ще спретне лоша шега в представянето им? Със сигурност победителите ще горят от удоволствие, а за победените мъката ще бъде заслужена. 

Снимка: Hell’s Kitchen България

Извънредната ситуация в страната и въведените противоепидемични мерки, поставят топ готвачите на шеф Виктор Ангелов пред поредно предизвикателство. За първи път в историята на формата у нас, поръчките в най-известното кулинарно риалити идват не от ресторанта, а по телефон. Това ще нажежи допълнително и без това взривоопасната обстановка в Кухнята на Ада. Сини и червени ще трябва да справят с новото положение и едновременно с това да овладяват бомби със закъснител, и в двете кухни. При дамите едни няма да спират да хленчат, а други ще си приписват неуморно всички заслуги, но дали отборът ще пострада на финала? При момчетата ще има ненаучени уроци, аматьорски грешки, прикрити с големи претенции и един готвач, от когото ще зависи успехът накрая. Кой от професионалистите ще разочарова шеф Виктор Ангелов и ще го изправи в дуел за оцеляване в Hell’s Kitchen България ще разберем след броени часове в новия епизод на шоуто тази вечер от 21:00 часа.  

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама