Вдовицата на Коби Брайънт отбеляза годишнина от сватбата им

15:16, 19 апр 20 / Любопитно 25 2560 Шрифт:
Редактор: ТопНовини Автор

Вдовицата на баскетболната легенда Коби Брайънт - Ванеса, отбеляза годишнината от сватбата им със снимка в социалните мрежи, предаде БГНЕС.

Легендарният играч на Ел Ей Лейкърс и дъщеря му Джиана загинаха трагично в хеликоптерна катастрофа заедно с още седем души в края на януари. Днес Коби и Ванеса Брайънт трябваше да отпразнуват 19-та годишнина от сватбата им.

"Моят крал, моето сърце, моят най-добър приятел. Честита 19-та годишнина от сватбата, скъпи. Толкова много ми липсваш. Иска ми се да беше тук и да ме държиш в прегръдката си. Обичам те", написа Ванеса в Instagram и публикува стара снимка на двамата.

Коби Брайънт влиза посмъртно в Залата на славата

В началото на този месец беше потвърдено, че баскетболистът ще бъде приет посмъртно в Залата на славата на НБА на официална церемония в края на август в Спрингфийлд. Заедно с него, през тази година в Залата на славата влизат още две велики имена от близкото миналото на Лигата - Тим Дънкан и Кевин Гарнет. Тримата имат общо 11 шампионски титли от НБА в периода 1999-2014, макар и никога да не са играли в един отбор. 

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. #ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама