Премахнаха почасовите ограничения за влизане и излизане от София

10:30, 21 апр 20 / София 25 3619 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Отпадат часовите ограничения за влизане и излизане в София, става ясно от заповед на здравния министър Кирил Ананиев

От днес гражданите, които отиват или се връщат от работа с личен автомобил, ще могат да влизат и излизат в София по всяко време срещу декларация. В декларацията ще трябва да бъдат посочени и работното място, и телефонът на работодателя.

Колоните от автомобили, чакащи да влязат в София на всички КПП-та, тази сутрин бяха километрични. Най-сериозно е положението на Драгичево – Владая, където идващите на работа в София от Перник и околията, са стотици. Екипите на полицейските пунктове са подсилени, но въпреки това колоната едва пъпли, съобщи БГНЕС.

На КПП-то на магистрала „Тракия“ също е сериозно натоварването. Опашката е около 5 километра. Влизащите от автомагистрала „Хемус“ са сравнително по-малко, но все пак и там е натоварено. Друг много натоварен КПП е този за влизане в София след разклона за Елин Пелин.

И с хитрости и изобретателност мнозина не успяха да се приберат в София

За разлика от вчера се пропуска по-голямата част от автомобилите. Отбити коли има на разклона за Равно поле за допълнителни проверки. Изискваните от водачите документи са попълнена декларация и служебна бележка от работодател. По данни на полицията заради попълнени неверни данни на излизане, много от хората ще имат проблем при завръщането си в София.

Тръмп затваря САЩ за имигранти, за да запази работните места за „великите“ американци

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама