Мелания на 50, Тръмп ѝ я нарече "великолепна"

20:00, 27 апр 20 / Любопитно 25 3018 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Съпругата на президента на САЩ Мелания Тръмп отбеляза годишнината си по време на пандемията сред семейството си в Белия дом. В условията на самоизолация тя отпразнува рождения си ден с Доналд Тръмп и 14-годишния им син Барън. Мелания стана на 50 - за това разказа говорителят на Първата дама пред Fox Business Channel Стефани Гришам, съобщи dariknews.bg.

В социалните мрежи се появиха много поздравления към Мелания, придружени от снимки. „Америка е щастлива, че има такава първа дама“, написа новият говорител на Тръмп Кали Макинани в Tуитър.

Самият президент също поздрави съпругата си от официалната си страница. "Честит рожден ден на Мелания, нашата великолепна Първа дама", написа той.

Първата дама получи поздравления и от дъщерята на Доналд Тръмп - Иванка. Тя написа в своя Фейсбук - "Честит рожден ден, Мелания", и публикува трогателна снимка на Доналд и Мелания, където тя изглежда ослепително красива в бялата си рокля и гледа влюбено към съпруга си.

Вестник „Уошингтън Поуст” отбелязва, че съпругата на президента е най-срамежливата пред пресата Първа дама в историята на страната. "Тя изглежда се чувства неудобно на публични събития. Рядко придружава съпруга си, по-често общува с деца, отколкото с възрастни и почти никога не дава интервюта", пише вестникът.

Според американските медии Мелания се занимава с много благотворителна дейност, често посещава болници и разказва на децата за програмата си „Be Best”, популяризираща здравословния начин на живот. А с разпространението на новия коронавирус първата дама започна активно да публикува в социалните мрежи препоръки как да се държат хората по време на пандемия. Въпреки това не всички от тях предизвикват подкрепата на американците, мнозина критикуват настоящите ѝ съвети и снимки.


Снимка: БГНЕС

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама