Как COVID-19 промени навиците ни (ИНФОГРАФИКА)

10:30, 28 апр 20 / Любопитно 25 3037 Шрифт:
Мануела Алексова Редактор: Мануела Алексова

Короновирусът проваля планове, разбива светогледи, променя навици - не на отделни хора, на цели нации.

Отпечатъкът, който вирусът остави в потребителските навици ще продължи да действа и да предопределя потребителското поведение много след като пандемията отмине.

Търговски центрове, концерти, спортни събития, ресторанти, всякакъв вид „затворени“ обществени заведения и пространства, в които до скоро сме се събирали, след COVID-19 ще създават напрежение у хората.

Извънредните мерки, които сега наблюдаваме – засилена онлайн търговия, home office, онлайн бизнес срещи и конферентни събития, дистанционно обучение на учениците и повишена социална отговорност на цялото общество, ще ускорят дигиталната трансформация, която до вчера беше разглеждана като част от необятното бъдеще.

Молове, магазини, места за развлечение, бизнес сгради и open space офиси са само част от компаниите, които ще трябва да предефинират потребителското преживяване за своите клиенти и да се възползват от дигиталните технологии, за да се адаптират.

Ето още няколко примера затова как са се променили навиците ни след COVID-19.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама