Ще се огънат ли под тежестта на черните пагони готвачите в Hell’s Kitchen България?

11:06, 29 апр 20 / Любопитно 25 2774 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите на топ кулинарното състезание ще видят как професионалните готвачи ще защитават прясно получените си черни пагони в изпълнение на първите вечерни поръчки. Дали ще успеят да отговорят на изискванията на шеф Виктор Ангелов или ще се огънат под тежестта на новите си униформи? Недялка, Галя, Реджеп, Атанас, Цецо и Георги са изправени пред предизвикателството да докажат на шеф Виктор Ангелов, че решението му да им даде най-високите отличия в Кухнята на Ада, не е било напразно. 

Снимка: Hell’s Kitchen България

В битката за черните пагони те готвиха извън възможностите си, защото всеки искаше да докаже, че заслужа титлата „шеф“. Така се родиха брилятнтни кулинарни шедьоври – с въображение, уникални концепции, които множество готварски техники и умения претвориха в съвършенни чинии. В титаничната схватка обаче един от топ готвачите не оцеля – Гергана не успя да се пребори за мястото си в Hell’s Kitchen България и се размина със своята черна куртка. Така тя напусна Кухнята на Ада и остави шестима претенденти за голямата награда от 100 000 лева, чиито истински сблъсък за лидерското място, в най-горещото кулинарно състезание в българския ефир, едва сега започва. 

Какво ли предизвикателство е приготвил шеф Виктор Ангелов за своите черни кулинарни командоси, за да изпита тяхната отдаденост на професията, дързост и хъс в битката за оцеляване в Hell’s Kitchen България? Тази вечер мечтаният отбор в Кухнята на Ада ще готви като за последно. Топ готвачите ще трябва да доказват на шеф Ангелов, че наистина са най-добрите. Ще успеят ли да готвят „заедно като един“ и едновременно с това - всеки срещу всеки да покаже, че притежава качествата на победител. Ще има топ готвачи, които отново ще се справят във всяка ситуация и гласуваното доверие с лекота ще ги превърне в двигател на успеха. Друг ще се скрие от отговорност и ще се надява безкомпромисния шеф Ангелов да не забележи, а трети  – ще се върне на ученическата скамейка в опити да се справи с перфектния омлет докато съотборниците му ще се борят с вечерните поръчки. На финал – ще има ли наказан? Отговорът само в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама