Люта схватка за надмощие в Hell’s Kitchen България седмица преди финала

12:40, 12 май 20 / Любопитно 25 2654 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите ще видят как петимата майстори готвачи, избрани от шеф Виктор Ангелов като най-добрите измежду всички 19 претенденти в началото на трети сезон, вече са в ожесточен сблъсък по между си.

Снимка: Hell’s Kitchen България

Само една седмица ги дели от големия финал и съревнованието става наистина неудържимо. В новия епизод на Hell’s Kitchen България довечера черните куртки ще бъдат изправени пред най-тежкото изпитание от началото на шоуто, а шеф Виктор Ангелов ще изостри и без това злостната конкуренция между тях в битка, в която ще трябва да доказват кой е най-креативен. На пръв поглед лесна задача, но на втори прочит на топ готвачите ще им трябва не само талант и умения, но и постоянство, хладнокръвие и психика на истински шампиони, за да могат да победят в това предизвикателство. Ще им се наложи и да показват пред пет светила в кулинарното майсторство, че владеят космическата наука да творят бъдеще в чиния. Кой ще бъде най-добрият предстои да разберем, но едно е сигурно - битката за оцеляване в Hell’s Kitchen България става още по-ожесточена, емоциите са взривоопасни, а тази седмица един готвач ще се раздели завинаги с мечтата си да спечели голямата награда. Само четирима ще оцелеят до края и ще влязат във финалната схватка за 100-те хиляди лева. 

Снимка: Hell’s Kitchen България

Футуристично и модернистичен прочит ще са ключовите думи в днешното предизвикателство пред майсторите готвачи. Шеф Ангелов ще ги изпрати на изпит по креативност и ще очаква да сътворят добре познати ястия, но като използват космически похвати. Ще успеят ли топ готвачите да видят бъдещето или чиниите им ще се разминат с иновативността? Нито един от тях обаче няма право на грешка, защото и едно малко стъпване на криво може да означава стремглаво напускане на най-горещото кулинарно състезание в българския ефир. Шеф Ангелов е абсолютно безкомпромисен още повече когато залогът е толкова голям. Кой от петимата кандидати за 100 хиляди лева ще се окаже най-креативен? Кой ще успее да грабне одобрението на шеф Ангелов и на елитното жури от топ сладкаря и шоколатиер шеф Елица Божинова, пионерът на модерната българска кухня шеф Георги Бойковски, шеф Милена Димова и дясната ръка на шеф Ангелов – шеф Любен Койчев ще разберем след броени часове. Един ще бъде победител, а наградата ще си заслужава усилието да изпревариш конкуренцията. 

Изпълнението на вечерните поръчки ще покаже, че петимата топ готвачи в Hell’s Kitchen България са решени на всичко за победа. Бойният дух ще владее Кухнята на Ада, редиците ще са стегнати да скъсване. На кулинарните командоси на шеф Ангелов наистина ще им е нужен целият арсенал, с който разполагат, за да овладеят ситуацията, защото тази вечер в Hell’s Kitchen България ще е истинска война. Кой ще заслужи възхищението на шеф Виктор Ангелов и кой ще предизвика адския му гняв – гледайте тази вечер от 21:00 часа по NOVA в първия за тази седмица епизод на Hell’s Kitchen България. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама