Кметът на „Овча купел“ показа как приготвя домашни бонбони с арабски фурми

13:21, 16 май 20 / София 25 2796 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Кметът на район „Овча купел“ Ангел Стефанов пусна жива видео връзка във Facebook, в която показа как готви обяд заедно с децата и съпругата си. Семейството приготви интересна рецепта за кюфтета, като се включи в кампанията "Знам какво ям".

След като сложиха основното във фурната, „готвачите“ се заеха и с приготвянето на десерт – здравословни домашни бонбони с фурми. „Знаем произхода на фурмите. Те са дошли като помощ от Обединените арабски емирства“, пошегува се Стефанов. Съпругата му потвърди в шеговит тон, че това е напълно възможно, тъй като те са купени от местен магазин, който се управлява от арабин. Потребители споделиха, че и на тях това са любимите им бонбони. Рецептите семейството е взело от „Фондация за храната“.

Семейството получи десетки одобрителни коментари за уменията си в кухнята. „Много сте добри, браво“, пишат потребители. А някои и се шегуват, че детската експлоатация е в действие.

Борбата е безмилостно жестока, когато се опитваме да убедим децата да помагат с нещо. Но като им казахме, че ще излъчваме на живо веднага се съгласиха“, обясни кметската съпруга.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама