Максим Бехар e обявен за най-добър PR професионалист в Европа

11:49, 21 май 20 / Любопитно 25 9292 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Редактор: Даяна Дюлгерова

Максим Бехар е обявен от американското списание PRWeek за най-добър PR професионалист в Европа. Той е главен изпълнителен директор на водещата PR компания M3 Communications Group, Inc., както и президент на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария.

Важното за теб: Максим Бехар – моят живот е PR-ът

Oсвен PR специалист с дългогoдишен опит и бивш президент на най-влиятелната PR организация в света ICCO, Максим Бехар е и автор на една от най-добрите книги за PR в момента – „Световната PR революция“. Издадена първоначално в САЩ, книгата постигна забележителен успех и в продължение на две седмици бе на първо място по продажби сред новите заглавия в секциите PR, Sales & Marketing и Career Advises на Amazon.com. Максим Бехар е и единственият българин, вписан в Стената на славата на Световната PR организация ICCO, припомня Econ.bg.

 „За мен е чест, че получавам толкова престижно отличие, което не само е висока оценка за моята работа, но най-вече признание за България и за моя екип в компанията. С тази награда доказваме, че българският бизнес се развива в правилната посока и има потенциал да бъде още по-успешен. В ситуацията, в която се намира светът в момента, ролята на качествените комуникации е по-важна от всякога и затова аз и екипът ми ще продължаваме да полагаме усилия, за да правим PR индустрията още по-иновативна и ефективна“, коментира Максим Бехар.

Победителите в PRWeek Global Awards 2020 се избират от жури, съставено от доказани експерти в бранша от цял свят.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама