Sony представи PlayStation 5

21:20, 13 юни 20 / Любопитно 25 2637 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

7 години след повявата на PlayStation 4, Sony показа как ще изглежда петото поколение на популярна конзола за видеоигри, предаде vesti.bg.
Макар и да не бяха разкрити всички детайли около хардуера, едно е сигурно - след появата на PS5 вече ще се говори за ново поколение платформи за домашно развлечение. 

Sony разкри елегантния и модерен дизайн, който едновременно бе приет негативно и положително. Все пак директорите на компанията твърдят че, конзолата е "великолепна". Фокусът по време на представянето на конзолата бе върху предстоящите видеоигри, поставяйки основата за нови незабравими истории, както и продължаването на някои, които вече са хит сред феновете на PlayStation.

Целта е PlayStation 5 да се позиционира добре за новото десетилетие. Затова ще се предлага в две версии - PlayStation 5 и PlayStation 5 Digital Edition. Разликата между двете е минимална - втората версия не разполага с Blu-ray устройство. Вместо това тя ще може да работи само с теглене на съдържание от интернет.

PS5 Hardware Reveal Trailer

Предимство е, че новата конзола ще поддържа голяма част и от вече наличните игри за PlayStation 4. 

Също така бяха представени и трейлъри на някои от най-очакваните и лимитирани игри, създадени и разработени специално за PlayStation.

Gran Turismo 7

Horizon Forbidden West

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама