Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще водят втория сезон на „Игри на волята"

11:50, 27 юни 20 / Любопитно 25 4467 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Актьорите Ралица Паскалева и Димо Алексиев са водещите на втория сезон на „Игри на волята: България", съобщи NOVA.

Снимка: Instagram

През септември зрителите ще ги видят в неочаквана нова роля, впускайки се в предизвикателството на най-вълнуващото риалити предаване в ефира на NOVA.

Игри на волята: България“ е много интересен формат, който изисква да имаш не само силно тяло, но и да имаш наистина силен дух. Аз съм човекът, който трябва да коментира всички битки в това своеобразно състезание. Гледам ги отблизо и мога да кажа, че се изисква доста хъс, умения и отборна игра, за да се преминат всички препрятствия. Съблюдавам от първа линия дали играчите са честни и спазват всички правила", сподели Димо Алексиев и обеща да е строг, но справедлив съдия.   

За мен и за Димо новото амплоа е предизвикателство, защото нито аз, нито той до момента сме били водещи на телевизионно предаване. През сезона аз ще водя по-личните разговори с участниците и ще следя техните взаимоотношения. Кой е победил, кой е загубил, как се чувстват. Обещавам да задавам много въпроси", допълни Ралица Паскалева.

Снимките на втори сезон на „Игри на волята: България“ започнаха в началото на седмицата и участниците вече се борят за голямата награда, минавайки през различни изпитания на едни от най-красивите кътчета по българското Черноморие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама