Траур във „Фермата“, топ красавица напуска заради травма

22:15, 08 сеп 20 / Любопитно 25 5223 Шрифт:
Любомира Николова Редактор: Любомира Николова

Черен траур обхвана риалитито „Фермата“, само два дни след хитовия му старт. Жените реват, мъжете се тръшкат, всички в шоуто изпаднаха в минорно настроение след новината, че най-привлекателната и физически подготвена претендентка за победата трябва да напусне предаването предсрочно. Сочената за финалистка Габриела Мартинова си тръгва заради тежка травма.

Шампионката по мотоциклетизъм скъса менискус в една от първите битки още в пилотния епизод на шоуто и се налага да бъде оперирана.

Дъщерята на победителя в „Сървайвър“ 3 Ники Мартинов влезе във „Фермата“ със стара травма на коляното, която се активира по време на отборната щафета. Кракът й се поду жестоко, наложи се да бъде откарана в болница.

„Надявах се, че след инцидента да продължа с болка или шина, защото съм боец. Но парче от менискуса е блокирало коляното, и трябва да бъде отстранено. Излизам от играта, преди да съм влязла в нея“, простена Габи, която беше сравнявана с Лара Крофт заради физическата си прилика с филмовата героиня.

Разстроени от думите й, останалите жени в стопанството се разплакаха горчиво и се втурнаха да я прегращат. Мъжете, от стоя страна, вдигнаха внимателно на ръце контузената Габи, сложиха я да седне върху импровизирана носилка - огромния сак с багажа й, и я понесоха към портите на „Фермата“, които секунди по-късно завинаги хлопнаха зад гърба й.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама