Пускат движението по големите обекти с ремонти за 15 септември

13:02, 13 сеп 20 / София 25 1562 Шрифт:
Topnovini

"Всички големи строителни обекти, по които правим ремонти тази година, ще са пуснати за 15 септември. Ще останат обектите, които строим и изграждаме Южната дъга и съответно „Тодор Каблешков”", каза кметът на София Йорданка Фандъкова. Тя провери изграждането на последния участък от бул. “Монтевидео” в ж.к.“Овча купел“. Булевардът се реконструира от ул. „Акад. Константин Пашев“ до ул. „763“.

"Най-важната задача в последните дни е да бъде пуснато за 15 септември движението по големите обекти, по които се работеше през този строителен сезон", съобщи Фандъкова.

„Един от тях е бул. „Монтевидео“, тук дейностите приключват. Имам увереност, че рано сутринта или по-скоро през нощта срещу 15 септември движението ще бъде пуснато и ще останат дейностите само по тротоарите”, посочи кметът. Тя припомни, че са пуснали и движението по бул. „България“.

Също в нощта срещу 15 септември ще се пусне и движението по бул. „Асен Йорданов”.

Фандъкова допълни, че също така по настояване на районния кмет на Слатина, ще започне следваща събота и неделя участък от ул. „Николай Коперник“. „Той пое ангажимента да направим такава организация, че да може да не се пречи чувствително на трафика”, каза още Фандъкова.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Овчи Купелец 16:09, 13 сеп 20

"Монтевидео" , според поставените табели , трябваше да е завършен в края на Август , но сега явно ще го завършат предсрочно с недовършени улични връзки и тротоари . Браво , Данче ! Страшен екип от специалисти имаш !

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама