Новият филм за Бонд ще шокира всички

22:00, 04 ное 20 / Любопитно 25 2650 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Каквото и да очаквате от „Смъртта може да почака“, подгответе се да бъдете шокирани. Това заяви Рами Малек, който играе злодея Сафин в последния филм с участието на Даниел Крейг като 007.

„Нека слуховете летят. Защото каквото и да очаквате от този филм, ще бъдете шокирани, когато го гледате. Няма да кажа повече“, каза Малек пред GQ.

Отложиха премиерата на новия филм за Джеймс Бонд

Докато чакаме излизането на филма, в интернет се появиха много слухове за интерпретацията на Малек. Една от теориите е, че в Сафин има препратка към д-р Джулиус Но, злодей, озаглавен като Д-р Но – в първия филм за Бонд, излязъл през 1962 г. и с покойния Шон Конъри като 007.

Когато от списанието попита Малек за тази теория, той отговори: „Това е интересно. Няма да захапвам този слух, но го намирам за интересно. Трябва само да изчакате и ще видите”.

Режисьорът Кари Фукунага обаче изглежда уверен, че са създали ужасяващ злодей в лицето на Сафин. „Трудно е, защото не искахме да създадем клиширан суперзлодей, а някой, който заплашва не само Бонд и хората, които обича, но и целия свят“, каза той пред GQ, пише БГНЕС.

„Наистина седнахме и се замислихме какво наистина би ни изплашило, какво ще извика истинска паника в сърцата ни. Точно това чувство на страх го отличава от другите“, добави Малек.

„Смъртта може да почака“ най-накрая ще излезе на 2 април 2021 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама