Мария Бaкалова стана лице на „Dior”

16:04, 27 яну 21 / Любопитно 25 2604 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Актрисата Мария Бакалова стана лице на модната марка "Dior". Тя е едно от лицата, които представят новата колекция на марката за сезон пролет-лято 2021 г. Това съобщи "Vogue", на чиито страници се появи звездата в червен тоалет на световноизвестния бранд.

24-годишната актриса от Бургас изигра завладяващо ролята си във филма "Борат 2" и сега успехът буквално я "преследва". "Борат 2" преобърна живота ми с главата надолу по удивителен начин", сподели тя за списанието. "Никога не съм си го представяла дори и в най-смелите си мечти". За ролята актрисата получи приза на американската кинокритика за най-добра женска поддържаща роля.

Във "Vogue" Мария Бакалова се появява в различни сетове от новата колекция на Мария Грация Чиуро. За снимките работи със стилистката Джесика Пастър. Нейната визия е предимно в червено. Червеното е един от актуалните цветове, които "Диор" налага в момента. Съвсем скоро Нина Добрев показа зашеметяваща визия с червена рокля за представянето на червилото на "Dior" - Red Smile, пише БГНЕС.

Мария Бакалова с награда от американската кинокритика

За фантастична колекция Чуиро е поискала среща с някои от най-вълнуващите нови таланти на Холивуд, включително актрисата Мария Бакалова. Малко актьори могат да твърдят, че са разклатили политическия елит и то в своя първи пробив в голямото кино, но Бакалова може. 24-годишната бургазлийка изигра дъщерята на прочутият казахстански герой на Саша Барън Коен. Филмът, който счупи рекордите по стрийминг на Amazon Prime и поля Руди Джулиани с горещ душ, промени играта и хвърли Бакалова в светлината на прожекторите.

Въпреки че е нова за американската публика, Бакалова се занимава с актьорство от тийнейджърска възраст. Що се отнася до стила ѝ, в него тя също се изявява като бунтар. Бивша пънкарка, Мария постепенно измества погледа си към по-женствената визия.

"Да нося висша мода и всички красиви дрехи като тези на "Dior" е едно от най-хубавите преживявания в живота ми", казва тя. "Винаги съм обичала модата и дрехите - преди това много се увличах по винтидж шопинга“, казва Бакалова. „Модна къща "Dior" винаги е била емблематична и красива“.

Интересът на Бакалова към модата стана очевиден по време на нейната пресконференция на "Борат", на която тя се появи в цветна мини рокля на "The Vampire’s Wife", а впоследствие порази и с елегантен гащеризон на Емилия Уикстед. Работейки със стилистката Джесика Пастър, жената зад изисканите визии на Емили Блънт и Обри Плаза, тя отворила очите си за трансформиращата сила на визията на значими събития.

„Това, което най-много обичам в Мария Грация, е, че зад всяко нещо, което тя проектира, винаги има история“, казва Бакалова. „Този ​​път беше много мистично." Споделяйки пост в Instagram с визията си за "Dior", младата звезда Мария Бакалова получи и неочаквано предложение за брак. "Ще се омъжиш ли за мен?", написа в коментар един от последователите ѝ. "Така ще получиш и американско гражданство", допълва той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама