Скалата се възхити от статия за него, написана от българка

15:00, 30 яну 21 / Любопитно 25 2155 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Актьорът Дуейн Джонсън - Скалата благодари пред милионите си последователи на Полина Маринова, която е написала статия за него в сайта си.

Дуейн „Скалата“ Джонсън - най-харесваният човек на света“ е заглавието на материала, който българката публикува в края на декември миналата година. „Сега съм му пратила мейл с предложение за интервю и чакам да ми отговори“, разказва за продължението на историята тя, цитираната от bTV.

Скалата има повече от 2 милиона последователи в Instagram. Той е избиран два пъти за най-високоплатен актьор от „Форбс“.

„Това, което го различава от другите, е, че сам си управлява профилите в Instagram и Facebook. Всеки път, когато публикува нещо от негов фен, споменава името му и това го прави още по-симпатичен и харесван“, споделя мнението си за актьора Полина.

Дуейн Джонсън-Скалата подари текила на 101-годишна фенка

Заедно с родителите си Полина напуска България, когато е на 8 години. От 2000 живее в Атланта. Работи като автор на свободна практика за CNN, след което се мести в Ню Йорк, където е става редактор на бизнес изданието „Fortune“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама