Светът на Уаканда оживява на телевизионен екран

20:00, 02 фев 21 / Любопитно 25 2962 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Режисьорът на „Черната пантера“ Райън Куглър работи по телевизионен сериал за кралство Уаканда, съобщи „Индипендънт“.

Кинорежисьорът, който е и съавтор на супергеройската сага на „Марвел“ от 2018 г., е подписал петгодишна ексклузивна телевизионна сделка с „Дисни“ от името на продуцентската си компания „Proximity Media“.

Говорейки за телевизионната сделка, Куглър каза, че за него е било „чест“ да работи с Дисни в „Черната пантера“ и сега по продължението на филма на „Марвел“.

„Като запалени потребители на телевизията, не бихме могли да бъдем по-щастливи да стартираме телевизионен бизнес с Боб Айгър, Дана Уолдън и всички невероятни студия под чадъра на „Дисни“. Очакваме с нетърпение да се учим, да се развиваме и да изграждаме взаимоотношения с публиката по целия свят чрез платформите на „Дисни“... Вече работим по няколко проекта, които нямаме търпение да споделим.“, заяви той, цитиран от БГНЕС.

Вселената на „Марвел“ и Уаканда останаха без своя крал

Куглър работи и по продължението на първия филм за Черната пантера. Не се знае много за продължението на филма „Черната пантера“, което трябва да излезе през юли 2022 г. Разкрито е обаче, че филмът няма да преработи или пресъздаде дигитално образа на краля на Уаканда Т'Чала, след смъртта на актьора Чадуик Боузман от рак на дебелото черво миналата година на 43 години.

Светът на Уаканда сега е почитан по целия свят, до голяма степен благодарение на Боузман и тя заслужава да продължи да съществува. И именно върху това е фокусиран Куглър.“, коментира наскоро ръководителят на „Марвел“ Кевин Фейг. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама