Защо Кейт Мидълтън избягва модното обличане?

19:10, 20 мар 21 / Любопитно 25 2718 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Съпругата на британския принц Уилям е сдържана в избора си на модни дрехи, защото „не иска обществото да обсъжда изключително външния ѝ вид“. Лондонската журналистка Бетън Холт и авторка на книгата „Херцогинята на Кеймбридж” разкри това пред австралийския сайт nine.au.com.

Според писателката 39-годишната Кейт Мидълтън се опитва да не „затъва” в модата, както правеше майката на съпруга ѝ - принцеса Даяна. „Даяна много бързо се превърна в икона на стила и всички полудяха по нейния начин на обличане“, спомня си Холт, но добавя, че облеклото не е приоритет за Мидълтън.

Внуците на принцеса Даяна написаха писма до нея

Авторката на книгата обаче подчертава, че херцогинята често комуникира с обществеността, използвайки знаци, скрити в облеклата, както е правила Уелската принцеса. Освен това при специални поводи тя избира дрехи, които са подобни на образите на нейната свекърва. Например, след като роди, тя представи на хората най-големия си син Джордж в синя рокля на точки, напомняща облеклото на Даяна на събитието в чест на раждането на принц Уилям, пише БГНЕС.

Журналистката забеляза подобно поведение на Мидълтън и след раждането на най-малкия й син Луи. На този ден херцогинята на Кеймбридж се появи пред обществеността в червена рокля с бяла яка - в подобен тоалет принцеса Даяна за първи път излезе с принц Хари на ръце. „Тя иска да покаже, че играе ролята не само на херцогиня, но и на майка“, обобщи Холт.

Принц Хари се страхувал историята с майка му да не се повтори с него

През март в тоалета на Кейт Мидълтън бе видян таен знак за обидената Меган Маркъл. След скандалното интервю на етървата, херцогинята на Кеймбридж се появи на онлайн конференция с обеци Missoma. Описанието на аксесоара на уебсайта на компанията казва, че тези обеци „излъчват любов, състрадание и предават добро настроение“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама