Мик Джагър отбеляза края на локдауна с нова песен

19:00, 14 апр 21 / Любопитно 25 2419 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Мик Джагър записа новото си парче „Eazy Sleazy“ с бившия барабанист на „Нирвана“ Дейв Грол. Фронтменът на легендарните „The Rolling Stones“ разказа в YouTube за новата песен, записана с Дейв Грол и продуцирана от Мат Клифорд /продуцент на групата „Foo Fighters“, чийто солист е Грол/.

Джагър сподели с феновете, че „това е песен, която написах по повод края на блокирането, с малко необходим оптимизъм. Благодаря на Дейв Грол за акомпанимента на барабани, бас и китара - беше много забавно да работя с него. Надявам се всички да се насладите на „Eazy Sleazy“.

„The Rolling Stones“ с песен за пандемията

„The Rolling Stones“ трябваше да прекара 2020 г. по турнета, но заради пандемията от коронавируса те бяха отменени. Въпреки това миналия април групата пусна песента „Living in a Ghost Town“, която беше първата им собствена песен от 2012 г. насам, пише „Сега“.

Дейв Грол предрече, че парчето ще е „песента на лятото“, добавяйки: „Трудно е да се изрази с думи какво означава записването на тази песен със сър Мик Джагър. За мен това беше повече от сбъдната мечта! Точно когато си помислих, че животът ми не може да стане по-шантав... А това ще е песента на лятото, без съмнение“.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама